Suplimenti alimentari ca metoda de slabit

In incercarea de a gasi o metoda de slabit miraculoasa ai putea sa iti faci mai mult rau apeland la un medicament, rezultatele nefiind intotdeauna pe masura asteptarilor.

Afla tot ce poti despre metoda de slabit aleasa

Deocamdata nu exista nicio metoda de slabit rapida care sa dureze, asa ca trebuie sa faci rost de cat mai multe informatii despre o metoda de slabit inainte de a trece la actiune. In calitate de consumator, este vital sa incerci sa determini onestitatea din spatele publicitatii unui produs. Daca se spune despre o metoda de slabit ca are rata de succes 100%, atunci cu siguranta este o inselatorie. Este cel mai bine sa faci rost de toate informatiile in legatura cu un produs si apoi sa ceri parerea unui medic sau dietician.

Atentie la promisiuni false cu privire la o metoda de slabit

Ar trebui sa fii suspicios mai ales in fata unei campanii de marketing a unui produs care sustine ca medicii desconsidera aceasta metoda de slabit care este “miraculoasa”. Suplimentii alimentari care micsoreaza pofta de mancare sau injectiile cu hormoni sunt rareori recomandate de catre medici, intrucat efectul acestora este indoielnic si in plus au anumite riscuri.

Cand mergi pe acest drum al slabitului, ar trebui sa fii intotdeauna atent. O metoda de slabit poate parea foarte eficienta si intr-adevar se scade in greutate, insa este foarte posibil sa nu fie grasime ceea ce slabesti, ci mai degraba apa. Orice produs cu prea mult zahar si prea putini carbohidrati iti va dauna regimului tau alimentar.

Pastilele de slabit eliberate cu reteta se bazeaza de obicei pe micsorarea poftei de mancare, cu toate ca exista un medicament cunoscut ca Xenical care interfereaza cu abilitatea organismului de a absorbi grasimea, reducand nivelul grasimii care intra in corp cu pana la 30%. Exista insa si efecte secundare, cum ar fi crampe, flatuenta, stare de discomfort, diaree etc.

O metoda de slabit bazata pe pastille, actioneaza prin marirea nivelului anumitor chimicale din creier care reduc apetitul. Acest medicament poate cauza hipertensiune, o frecventa a batailor de inima mai ridicata, deci nu este de recomandat celor care sufera de boli ale inimii. Durerile de cap, constipatia, tulburari ale somnului si o gura uscata sunt efectele adverse ale acestui medicament.

O metoda de slabit presupune si efort fizic

Probabil cea mai buna cale pentru a slabi este sa iti modifici obiceiurile pe care ti le-ai format cand vine vorba de alimentatie, insa cea mai usoara metoda de slabit care iti si mentine corpul sanatos este sa ai o activitate placuta care presupune si efort fizic, cum ar fi drumetiile, alergatul, mersul cu bicicleta sau mersul la sala de forta. Daca ai o problema medicala care iti afecteaza metabolismul, atunci cel mai bine este sa consulti un medic sau un dietician inainte de o metoda de slabit.