GARAGE SALE

I’m selling my stuff!

Ne vedem mâine, 18 iulie, începând cu ora 10, la o sesiune de vintage shopping cu multă voie bună, gustări dulci și prețuri mici Unde? Pe șoseaua Alba Iulia, nr. 86 (cum treci de sensul giratoriu cu strada Bieltz, pe dreapta, vis-a-vis de Val Prest, piese Auto) – în curte.

imi-vand-lucrurile-la-garage-sale

Voi fi și eu prezentă cu o parte din garderobă și vă asigur că vor fi multe lucruri care vă vor face cu ochiul.La Garage Sale sunt înscriși 25 de expozanți, așa că vă așteptăm cu mic cu mare să pășiți pragul curții casei cu numărul 86, din șoseaua Alba Iulia și să vă alegeți lucrușoarele cele mai frumoase. Cum ajungeți la destinație? Fie cu mașina, per pedes sau cu autobuzul nr. 11 – coborâți la stația Turnișor și mai mergeți câteva minute pe jos.

Under the London sky

De fapt nu mai e chiar sub cerul Londrei pentru ca tocmai am ajuns inapoi acasa. Si tot nu pot sa cred ca mie mi s-a intamplat asa ceva.

Acum o saptamana, telefonul mi-a sunat. Stiam numarul, am asteptat acel apel vreme de doi ani. Doi ani in care am trecut prin cea mai groaznica depresie, prin temeri, prin spaime, prin gandurile care imi umblau in minte si care imi spuneau ca n-o sa mai pot lucra niciodata intr-un restaurant.

Stiam ce vroia sa imi spuna inca dinainte de a auzi primele litere. Si am zis da, DAAAAA cu toata gura si cu tot sufletul. Si a inceput nebunia de a gasi bilet spre Londra cu retur in aceeasi zi. Si am gasit si m-am dus si m-am intors. Si am semnat. Si din 1 ianuarie 2015 ma gasiti la Restaurant Gordon Ramsey, in Chelsea, Londra. Visul meu s-a implinit.

De unde influenta?

Mi-am amintit de chestia asta, citind ce scria Pato, referitor la ce si in ce masura l-au influentat anumiti bloggeri, in speta Zoso si cum i-a definit stilul si cum pana la urma a juns sa scrie de atat timp pe Pato.ro.

Recunosc, cand m-am apucat de scris, habar nu aveam cine e Arhi si ce dracu scrie, iar de Zoso auzisem vag, asa, mai mult ca de un zvon, cum ca ar fi un blogger care i-a luat interviu lui Base. Atat. Jur.

Am inceput sa scriu in noiembrie 2012, cand m-am hotarat sa fac ce imi place, nu ce trebuie. Si mie imi placea sa scriu nu sa gatesc in continuu. Si asa l-am descoperit pe Arhi si comunitatea lui. Si n-am mai plecat. Am citit, am comentat, mi-am luat muuuuuulta muie aiurea si doar o data pe drept si cam asta a fost. De citit insa, continui sa citesc absolut in fiecare zi , de vreo 20-50 de ori in 24 de ore si o mai bag pe cumnata-mea, Blue, la inaintare, sa comenteze. Mi-a facut ea si una nasoala rau, dar asta e, va zic alta data. L-am citit si pe Zoso, dar nu mi se parea la fel. Stiu ca multi il considera tatal blogosferei, dar eu chiar nu rezonez cu stilul lui. Nu injur, nu hulesc, doar ca nu ma atinge la corazon.