Beko DFS05011W face diferenta

O masina de spalat vase poate face cu siguranta diferenta intre ceea ce inseamna o bucatarie si o locuinta sau un local utilate complet si intre unele acceptabile insa alegerea modelului potrivit este ceea ce conteaza. O astfel de alegere va poate duce spre studierea modelelor disponibile si va poate duce si spre a analiza ceea ce inseamna Beko DFS05011W iar asta va poate face sa vedeti cat de mult conteaza sau cat de avantajoasa poate sa fie.Beko DFS05011W

In primul rand trebuie sa vedem partea de comparatie dintre utilitatea unei masini de spalat vase si spalarea manuala a vaselor si asta cu atat mai mult cu cat cantitatea de vase murdare sau necesare pentru a fi spalate este mai mare. Prin alegerea unui astfel de model putem sa vorbim si despre partea in care sunteti determinati de dorinta de a economisi resurse fie ca este vorba despre timpul pe care il econommisiti sau poate de partea de apa sau de energie electrica. Totusi daca privim strict la acest model Beko DFS05011W trebuie sa trecem putin dincolo de ceea ce inseamna pretul de achizitie sau poate de partea de aspect usor clasic. Puteti sa vedeti in prima faza daca acest model se pliaza pe langa ceea ce aveti nevoie functie de dimensiunea pe care o are si asta pentru ca inaltimea este de 85 cm, latimea este de 44.8cm iar adancimea este una de 60cm.

Diferente aduse de Beko DFS05011W in slujba voastra

In cazul in care partea de dimensiune nu constituie un element avantajos pentru alegerea Beko DFS05011W putem sa trecem la partea de functionare si de control a functionarii. Pentru asta ne putem lega de partea de capacitatea de incarcare de pana la 10 seturi de vase si asta inseamna destul de mult iar efectul poate fi aducerea acestui model in interiorul unei bucatarii ce deserveste un local. Modul de asezare al celor 10 seturi este urmatoarea etapa si asta inseamna utilizarea cosurilor disponibile si chiar si posibilitatea de a spala unele vase mai mari sau poate a tacamurilor ce pot fi asezate in cosul special destinat acestora.

Modul de spalare este importanta si prin prisma programelor si functiilor disponibile si veti putea utiliza unul dintre cele 5 disponibile si intre care avem programul pentru spalare Bio/ Eco sau cel intensiv pentru vase mai murdare. Dorinta de a utiliza un mod de functionare personalizat va poate duce spre alegerea unuia dintre cele 5 trepte de temperatura sau poate apelarea la functii si tehnologii precum sistemul de uscare Hot air drying sau senzorul de detectie automata a gradului de murdarie. Exista si latura de consum a resurselor in ceea ce priveste apa iar nivelul mediu de consum este de 3640l pe an si de 13l pe ciclu de spalare si veti avea si un consum de energie de 237 kWh si astfel de o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+. Chiar daca pentru partea de control panoul este unul mecanic prezenta a 3 nivele de pulverizare sau a unor caracteristici clean & shine sau quick & clean asigura o eficienta sporita.